Politika

Dodik: Ne znam kakav je izvještaj ministarstva bezbjednosti o vrbovanju selefija

“Izvještaj o navodima o aktivnostima hrvatske Bezbjednosno-obavještajno agencije i generalnog konzula Hrvatske u BiH o navodnom vrbovanju selefija za krijumčarenje naoružanja u BiH tražen je od strane druga dva člana Predsjedništva BiH koji su smatrali da javno iznesene stavove treba provjeriti zato sam i podržao to”, rekao je za ATV Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH. 

“To je nešto što u sebi ima dosta nerazrašnjenih stvari. Predsjednišvo će svakao sjesti i vidjeti. Ja nemam pojma kakav je izvještaj, ja ga nisam ni dobio”, rekao je Dodik za ATV

Ministarstvo bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu trebalo bi danas da dostavi Predsjedništvu BiH informaciju u vezi sa navodima o aktivnostima hrvatske Bezbjednosno-obavještajno agencije i generalnog konzula Hrvatske u BiH o navodnom vrbovanju selefija za krijumčarenje naoružanja u BiH.

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić ranije je rekao da se neki operacioni podaci ne mogu dostavljati, ali u mjeri koliko može da se kaže neka informacija, ona će biti dostavljena.

On je tada potvrdio da ostaje pri ranije iznesenim stavovima o hrvatskim obavještajcima i diplomatama koji se odnose na navodno vrbovanje pripadnika selefijskog pokreta za krijumčarenje naoružanja u BiH.
 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!