Magazin

Sara Džesika Parker napunila 54. godine

Sara Džesika Parker je ostvarila svjetsku slavu kroz ulogu Karie Bradšov, a karijeru je počela graditi od svoje 17. godine u Njujorku. S vremenom je promijenila izgled estetskim operacijama, a danas izgleda malo drugačije nego tada.

Loading...

Od djetinjstva je trenirala balet te je pokazivala interes za glumom, kojom se počinje baviti onda kada je preselila u Njujork.

Na malim ekranima smo je upoznali kao 17-godišnjakinju u seriji “Square Pegs”, da bi samo dvije godine kasnije dobila ozbiljniju ulogu u filmu “Footloose”.

Kroz nekoliko narednih godina glumila je u još filmskih i televizijskih ostvarenja, te sarađivala sa velikim glumačkim imenima. 1998. je dobila ulogu Karie Bradšov te je tada postala poznata po ulozi njujorške kolumnistice.

Od tada je mnogo puta posjećivala estetske hirurge, a u javnosti je poznato da je popravljala grudi, nos i ubrizgala dosta botoksa. Još od 1997. je u braku sa glumcem Metjuom Broderikom, a sa njim ima troje djece.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!