Hronika

UZNEMIRUJUĆI INCIDENT Odbila je da uradi OVO za njegove drugove, a onda ju je MUŽ BRUTALNO KAZNIO (VIDEO)

Muškarac iz Pakistana uhapšen je zbog mučenja supruge, koju je skinuo do gole kože, pretukao, a onda joj obrijao glavu jer je odbila plesati za njega i njegove prijatelje.

Loading...

Uznemirujući incident stigao je i do nadležnih nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak Asme Aziz u modricama, koja moli javnost za pomoć, prenosi Daily mail.

Asma iz Lahora rekla je kako su njen suprug Mian Faisal i njegovi prijatelji pobjesnili kada je odbila plesati im. Kako je rekla, tada ju je muž kaznio tako što je skinuo do gole kože, pretukao je metalnom cijevi, a onda obrijao naćelavo.

– Skinuo me je ispred prijatelja, a onda su me oni držali dok mi je brijao glavu. Na kraju je sve to spalio – rekla je ona.

Asma je priznala kako je njen suprug bio nježan i pažljiv kada su se vjenčali prije četiri godine, ali je nakon šest mjeseci počeo se mijenjati.

– Često me je tukao kada je pijan, a znao je i zvati prijatelje i kolege da prave zabave u našoj kući – rekla je majka troje djece.

Priznala kako je uspjela pobjeći iz kuće dan nakon napada, ali da nije dobila pomoć od policije jer nije imala novca podmititi ih.

Zbog toga je pomoć potražila na društvenim mrežama. Njen snimak stigao je i do ministra za ljudska prava, koji je ubrzo objavio kako su uhapsili dvojicu muškaraca, njenog supruga i jednog njegovog prijatelja, prenosi Avaz.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!