Sport

Hamilton nakon drame do trijumfa u Bahreinu

Luis Hamilton je poslije velike drame došao do trijumfa u trci za Veliku nagradu Bahreina, dok je na drugoj poziciji bio njegov timski kolega, Valteri Botas.

Loading...

Bahrein je staza koja odgovara Ferariju, primera radi prošle sezone je pol poziciju imao Sebastijan Fetel, a na kraju je i pobijedio ispred Botasa i Hamiltona, a Botas je imao najbrži krug trke.

Ferari ima najviše pobjeda na ovoj stazi, čak šest, a najviše pobjeda od vozača ima njemački vozač u redovima Ferarija – Sebastijan Fetel. Tokom kvalifikacija, Fetel je imao drugo najbrže vrijeme, pošto je njegov timski kolega Šarl Lekler imao krugove kao iz snova i postao drugi najmlađi “vlasnik” pol pozicije u istoriji Formule 1.

Djelovalo je na 30 krugova prije kraja da će Ferari ubjedljivo slaviti sa duplom pobjedom, baš kao i Mercedes u protekloj trci u Australiji, a onda se desila nevjerovatna greška Sebastijana Fetela, koji je pogrešio na dodavanju gasa i okrenuo se na sred staze. Potom je došlo do kontakta sa Džordžom Raselom iz Vilijamsa, pa je ponovo morao u boks.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!