Sport

Napoli “pregazio” Romu

Fudbaleri Napolija savladali su Romu kao gost rezultatom 4:1 i učvrstili svoju poziciju broj dva na tabeli italijanske Serije A.

Loading...

Napolitanci su stigli u prijestonicu sa jasnim ciljem: pobeda i ništa sem toga. Upravo to su izabranici Karla Anćelotija uspjeli da ostvare, na kraju nešto ubjedljivijim rezultatom nego što se očekivalo.

Krenuo je Napoli silno od prvog sudijskog zvižduka i već poslije dva minuta utakmice došao do gola preko poljskog napadača Arkadijuša Milika. Roma je uspela do kraja prvog poluvremena da izjednači pošto je jedanaesterac realizovao Diego Peroti u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Ubacili su gosti u petu brzinu veoma brzo i sa devet minuta drugog poluvremena postigli još dva gola, kada su strijelci bili Driz Mertens i Simone Verdi i tada je na semaforu pisalo 1:3.

Za konačnih 1:4 postarao se Amin Junes u 81. minutu utakmice. Ovo je bila 19. pobjeda Napolija, dok je Roma ostvarila osmi poraz u sezoni i trenutno su na poziciji broj šest u šampionatu Italije.

Kada je riječ o ostalim mečevima, Fiorentina i Torino su podijelili bodove, a na terenu smo vidjeli Nikolu Milenkovića i Sašu Lukića, dok je SPAL slavio na gostovanju protiv Frozinonea.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!