Politika

Bijeljina: Odbornik Ognjen Đuka napustio DNS

Odbornik u Skupštini grada Bijeljina Ognjen Đuka napustio je danas Demokratski narodni savez /DNS/ i ocijenio da u toj stranci više nema mjesta za ljude koji su je stvarali.

On je najavio da će u narednom periodu djelovati kao nezavisni odbornik.

Loading...

– Ostavku podnosim iz moralnih i političkih razloga i grupnog nezadovoljstva istaknutih članova, dugogodišnjih predsjednika mjesnih odbora i postojećeg većinskog sveukupnog članstva DNS-a u Bijeljini, zbog odnosa vrha stranke prema Gradskom odboru DNS Bijeljina, a posebno načinom vođenja kadrovske politike – naveo je Đuka u saopštenju za medije.

Prema njegovim riječima, nakon 16 godina veoma aktivnog zalaganja, vjernog, predanog i mukotrpnog rada u DNS-u nije zaslužio ponižavajući status u toj stranci, kao ni njegovi saradnici i istaknuti članovi stranke u Bijeljini.

– Pošto u DNS-u Bijeljina više nema mjesta za ljude koji su ga stvarali, gradili i donosili značajne rezultate i održali poslije cijepanja Gradskog odbora, uprkos činjenici da je velika većina članstva napustilo DNS u Bijeljini, smatramo da u takvom okruženju ne možemo i ne želimo da radimo – naveo je Đuka.

On je dodao da ga je takav tretman u DNS-u sprečavao da predstavlja interese građana Semberije na pravi način.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!