Politika

TVITERAŠI DOBILI POJAČANJE Mektić otvorio nalog na društvenoj mreži i odmah IZAZVAO REAKCIJE

Ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić povukao je potez koji su dugo očekivali brojni korisnici Tvitera – otvorio je profil na ovoj društvenoj mreži.

Loading...

Da je nalog njegov, a ne lažni, za Srpskainfo je potvrdio i sam Mektić.

On važi za političara bez dlake na jeziku, koji često iznosi stavove koji su suprotni čak i zvaničnoj politici stranke iz koje dolazi – SDS, zbog čega njegovi pratioci na Tviteru očekuju da im s Mektićem neće biti dosadno. I nije.

Treći tvit koji je objavio bilo je linkovanje svog gostovanja u programu sarajevske Fejs televizije, kada je šokirao javnost izjavom da bi volio da BiH i Srbija uđu u NATO, što je stav dijametralno suprotan od zvaničnog stava svih parlamentarnih partija sa sjedištem u Srpskoj.

– Pa ljudi dragi, da li ste vi normalni? Daj @VukotaG ili ovo sve poizbacuj iz stranke ili izađi i napravite novu stranku – odgovorio mu je jedan od pratilaca.

Na kritike koje mu je zbog izjava o NATO uputio potpredsjednik SDS Milovan Cicko Bjelica, Mektić je odgovorio tvitom: „Kad bi se Cicka pitalo mi bi u prvobitni zajednicu. Samo si ti Cicko Srbin“.

Pokretanje istrage Tužilaštva BiH protiv njega Mektić je komentarisao tvitom: “Koje dijabole, Tužilaštvo utvrdi da nema krivičnog djela u slučaju „selefije“ a onda osumnjiči mene da sam odao tajnu u tom predmetu“.

Izjavu Milorada Dodika da hoće da rehabilizuje KK „Bosna“, Mektić je dočekao uz komentar: „Rehabilituj ti ovdje život naroda a košarka će doći sama po sebi“.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!