Politika

“UVREDA ZA ODBORNIKE I GRAĐANE” Stanivuković ogorčen zbog radnog vremena “Delte” (VIDEO)

Narodni poslanik Draško Stanivuković opet je podigao buru u javnosti prikazujući da novootvoreni trgovinski centar Delta planet u Banjaluci radi do 22 časa, iako Skupština grada tek treba da odlučuje o radnom vremenu na sjednici zakazanoj za 10. april.

Stanivuković je zajedno sa odbornicima gradske Skupštine Mirnom Savić-Banjac i Sašom Lazićem otišao u “inspekciju” u 19.30 i zatekao je otvorena vrata Delta planeta.

– Na ulazu piše da rade svaki dan do 22 časa! Na ovaj način su odbornici poniženi, a Skupština obesmišljena. Zašto je za srijedu zakazana Skupština ako se već radi do 22 časa – pitao je Stanivuković u video klipu koji je objavio na društvenim mrežama.

‼️ РАДИ СЕ ДО 22 ЧАСА, иако ОДЛУКА о томе НИЈЕ УСВОЈЕНА‼️

‼️ РАДИ СЕ ДО 22 ЧАСА, иако ОДЛУКА о томе НИЈЕ УСВОЈЕНА‼️❌ ПОНИЖЕНИ ГРАЂАНИ и ОДБОРНИЦИ!‼️ ГЛАСАЈУ о ОДЛУЦИ која је већ увелико У ПРАКСИ!❌ ОМАЛОВАЖЕНА СКУПШТИНА и сви ГРАЂАНИ који су ГЛАСАЛИ и дали ЛЕГИТИМИТЕТ.‼️ Све је то ПОНИЗИО ГРАДОНАЧЕЛНИК због договора са ТАЈКУНОМ који му је пречи од СОПСТВЕНИХ ГРАЂАНА, РАДНИКА и ОДБОРНКИКА!❓ Гдје је ИНСПЕКЦИЈА? ❓ Колике су КАЗНЕ за овакво КРШЕЊЕ ПРОПИСА или су оне намјењене само ОБИЧНИМ ГРАЂАНИМА?⁉️ Да ли ће опет побједити КРУПНИ КАПИТАЛ ОБИЧНОГ ЧОВЈЕКА?***‼️ RADI SE DO 22 ČASA, iako ODLUKA o tome NIJE USVOJENA‼️❌ PONIŽENI GRAĐANI i ODBORNICI!‼️ GLASAJU o ODLUCI koja je već uveliko U PRAKSI!❌ OMALOVAŽENA SKUPŠTINA i svi GRAĐANI koji su GLASALI i dali LEGITIMITET.‼️ Sve je to PONIZIO GRADONAČELNIK zbog dogovora sa TAJKUNOM koji mu je preči od SOPSTVENIH GRAĐANA, RADNIKA i ODBORNKIKA!❓ Gdje je INSPEKCIJA? ❓ Kolike su KAZNE za ovakvo KRŠENJE PROPISA ili su one namjenjene samo OBIČNIM GRAĐANIMA?⁉️ Da li će opet pobjediti KRUPNI KAPITAL OBIČNOG ČOVJEKA?

Gepostet von Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković am Sonntag, 7. April 2019

On je napomenuo da, prema važećoj odluci o radnim vremenu trgovinski centri nedjeljom mogu da rade najduže do 16 časova.

– Ovo je i uvreda za građane, ne samo odbornike! Šta bi se desilo neki mali kiosk krši propise na ovakav način? Opet je sve podređeno krupnom kapitalu. Javno pitam šta rade inspekcije u našem gradu i da li će iko odgovarati za iskorištavanje radnika i ovako bahato ponašanje – zaključio je Stanivuković.

Stanivuković najavljuje i veliku građansku inicijativu širom Republike Srpske o nedjelji kao neradnom danu.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!