Magazin

“Slučajno” ukrao auto prije 21 godinu, sad traži vlasnika da mu vrati

Kevin Fridmen iz Manitobe u Kanadi u potrazi je za vlasnikom automobila, za koji tvrdi da ga je “slučajno” ukrao prije 21 godinu, kako bi mu vratio njegovo vozilo i izvinio se.

U intervjuu koji je dao za “CBC News” opisuje sebe kao “dobricu”. Ali, kako je onda neko takav mogao uopšte da ukrade automobil?

Loading...

Naime, kada je imao 17 godina, u avgustu 1998. godine, Fridmen je upitao kolegu sa posla da mu pozajmi automobil kako bi obavio nekoliko dostava. Ranije je svojim autom udario kravu i potpuno ga uništio.

Kolega je pristao i predao mu ključeve svog Forda Taurusa, za to vrijeme jednog odličnog vozila.

Fridmen je na parkingu pronašao otključani bijeli Ford Taurus, sa spuštenim prozorima i pretpostavio da je to automobil njegovog kolege. Ipak, ispostavilo se da nije.

Zbog sličnosti ključeva i brava uspio je da upali Forda uz male poteškoće. Međutim, kada je stao, pri povratku nije mogao da otključa vozilo, pa je pozvao policiju da mu pomogne.

Kasnije, uplašen da je pokvario kolegin auto otkrio je pravu istinu – sasvim slučajno je ukrao nečiji automobil.

Sada, više od dvije decenije nakon tog događaja, Fridmen kaže da bi volio da pronađe “svoju žrtvu”, izvini joj se i sasluša šta ima da mu kaže. Do sada nije imao sreće u pronalasku pravog vlasnika Forda, ali ovaj čovjek kaže da nema namjeru da odustane.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!