Hronika

BIZARAN PLAN MAKROA Djevojke tjerao da završe kurs za LAJFKOUČA za slučaj da policija upadne

Šapnčanin Mihailo Maksimović, koji je iz Beograda podvodio grupu djevojaka, među kojima su i neke od poznatih starleta i rijaliti zvijezda, pokušao je da svoj prljavi “biznis” sakrije iza seminara i sertifikata koje su prostitutke morale da imaju.

Loading...

Naime, Maksimović je djevojke koje je podvodio tjerao da idu na kurseve za lajfkouč trenere. Navodno, njegov plan je bio da svaka njegova djevojka pohađa ovaj kurs i stekne diplomu jer je osmislio da, u slučaju da policija upadne dok su sa klijentom, mogu da kažu da drže seansu.

Kurs je, kako navodi Kurir, bio obavezan i svaku djevojku je koštao 1.000 evra, a one koje nisu htjele da ga pohađaju bile su kažnjene novčano.

– Vjerovale su da će se na taj način zaštititi od neprijatnosti eventualnog privođenja. Seminar su morale da plaćaju same, odnosno odbijao im je od zarade koju su inače dijelili na pola – kaže izvor lista.

Ovaj kurs za lajfkouča držao je Maksimovićev zet, a njegov institut registrovan je na Kipru, pa su njih dvojica i tako zarađivali između 15.000 i 17.000 evra samo od djevojaka koje su i inače radile za njih.

Sertifikate su djevojke dobijale na svoje ime. Lajfkučing ili životni trener je, inače, profitabilno zanimanje, a stručnjaci iz ove oblasti razgovore naplaćuju i do 300 evra po satu. Razgovori sa klijentima se svode na preporuke kako poboljšati život, ali stručnjaci upozoravaju da prave licence za ovo zanimanje u Srbiji ima svega tridesetak ljudi.

Pored obuke za lajfkouča, djevojke koje su radile za Maksimovića, redovno su morale da idu na treninge, ginekološke preglede, strogo vode računa o zdravlju i ishrani i uvijek nose skupocjenu garderobu.

Zauzvrat, on im je pronalazio klijente u zemlji i inostranstvu.

– Neke od njih odlazile su i na egzotične destinacije i klijentima prižale usluge na Sejšelima, u Albaniji, Sen Tropeu i Maldivima – kaže izvor lista. Takođe, djevojke su radile i u Srbiji, a među klijentima bilo je i političara, košarkaša i fudbalera…

Djevojke koje su radile za Maksimovića, uglavnom su se u njegovim katalozima zadržavale godinama i klijenti su ih dobro znali. Međutim, kada je primao nove djevojke, prvo ih je slao kod starih klijenata. Oni su ih ocjenjivali i njemu prijavljivali da li su zadovoljni.

On je u tabelama, koje je uredno održavao, bilježio sve prihode, rashode, slobodne dane djevojaka, ali i kada koja ima mjesečni ciklus, a tu je upisivao i pohvale i zamjerke klijenata na djevojke.

(Blic, Kurir)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!