Hronika

Civilna zaštita RS se uključuje u potragu u koritu Miljacke

ISTOČNO SARAJEVO – Dvije jednice Republičke uprave Civilne zaštite uključiće se u potragu za osobama iz vozila koje je danas sletjelo u korito rijeke Miljacke na putu Sarajevo-Pale, kod tunela “Čeljigovići”.

Portparol Republičke uprave Civilne zaštite Željko Stojanović rekao je Srni da su angažovane Jedinica za zaštitu i spašavanje na nepristupačnim terenima i Jedinica za zaštitu i spašavanje na vodi i pod vodom, koje su na putu do mjesta nesreće i uključiće se u potragu onako kako policija bude zahtijevala.

Loading...

Stojanović je dodao da je su predstavnici Civilne zaštite Kantona Sarajevo danas obavijestili Republičku uprave Civilne zaštite da je kod tunela “Čeljigovići” vozilo sletjelo u korito Miljacke.

Nalog o angažovanju dvije jednice Civilne zaštite dao je direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed.

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo pokušavaju da dođu do vozila koje je danas u poslijepodnevnim časovima sletjelo u korito rijeke Miljacke, rekla je ranije Srni portparol ove uprave Vesna Stokanović.

Ona je istakla da ne može da potvrdi koliko je lica bilo u vozilu koje je završilo u kanjonu Miljacke, istučući da će takav podatak biti poznat tek nakon što budu identifikovani.

“Naši policijski službenici se trenutno spuštaju u kanjon Miljacke. Tijela se vide u vodi i nadamo se da će prije noći biti izvučena iz vode”, rekla je Stokanovićeva.

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin potvrdio je Srni da su sa dvije ekipe vatrogasaca na mjestu događaja sa odgovarajućim alatom da vade povrijeđene ili poginule.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!