Sport

Nejmar stariji: Navijači mirno da spavaju, ostaje u PSŽ-u

Prva zijvezda Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar nema namjeru da napusti klub predstojećeg ljeta, kaže njegov menadžer i otac Nejmar senior.

On je na taj način odbacio navode da će se Nejmar vratiti u Španiju u velikom transferu u Real Madrid ili opet u Barselonu.

Loading...

“Imamo dugačak ugovor sa PSŽ-om, a tek smo u drugoj sezoni koja nije ni završena. Uvijek će da postoje priče oko njegovog odlaska, ne možeš da imaš Nejmara a da drugi klubovi ne sanjaju o transferu”, rekao je Nejmar senior za RMC.

Prema njegovim riječima odlični fudbaler ima želi da ostane u Parizu i sljedeće sezone.

“Navijači mogu mirno da spavaju. Nejmar ne želi da ode iz PSŽ-a, već da nastavi da pomaže klubu da osvaja titule”, zaključio je.

Nejmar je ljeta 2017. godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordan transfer od 222 miliona evra, koliko je tada iznosila izlazna klauzula. Takav potez napravio je pometnju na tržištu i svim igračima drastično su skočile cijene, pa je tako Barselona kao zamjene potpisala Usmana Dembelea za 105 miliona i Filipea Kutinja za 160 miliona.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!