Magazin

Seks vam je postao malo dosadan? Isprobajte pozu “palačinka”

Da li se sjećate vremena s početka veze, kada ste vi i partner bili toliko zaluđeni jedno drugim da niste uspjevali da stignete do spavaće sobe, a da pritom ne strgnete odeću sa sebe (ili jedno drugom)? A sada se to sve nekako promijenilo? Seksa nema toliko često i skoro uvijek je sve isto?

Nema ničeg lošeg u rutini. Uz milion stvari na spisku obaveza koje imamo u toku dana, imati nešto sigurno i nepromenljivo može da bude zaista lijepo. Da budemo iskreni, metoda koja je isprobana i provjerena često zna da bude najbolji način da obavimo “posao”.

Loading...

Ipak, ako osjećate da je strast u spavaćoj sobi pomalo splasnula i niste nimalo zadovoljni zbog toga, onda je možda vrijeme da malo prodrmate stvari.

Ne, ne govorimo o izvlačenju ružičastih lisica iz ormara, iako ni to nije loša ideja… Više se radi o tome kako promjene mogu da budu jako dobre za seksualni život, jer generalno nova iskustva donose osjećaj novine, što podstiče proizvodnju hemikalija dobih osjećaja u mozgu – a to može pozitivno da se odrazi i na sve životne aspekte.

Kakve promjene? Zašto ne biste u seks uveli neke nove poze? Imamo nekoliko odličnih predloga!

Isprobajte pozu nazvanu palačinka!

Palačinka s jastukom je jednostavna seksualna poza koja osigurava maksimalnu penetraciju. U ovoj pozi partnerka ispod donjeg dijela leđa stavlja čvršći jastuk ili urolani peškir. Savija kolena i privlači ih grudima. Partner kleči i iz te poze penetrira, a istovremeno ima slobodne ruke za igranje klitorisom, bradavicama i ostatkom tijela ili može da se nagne napred za još više tjelesnog kontakta, ljubljenja i maženja.

“Yab Yum”

Ovo je drevna tantrička poza, simbol božanskog sjedinjenja. U toj pozi muškarac i žena su sjedinjeni između Zemlje i Neba – ravnopravno. U ovoj pozi osjetićete potpunu povezanost i intimnost s partnerom i u njoj možete da transformišete požudu u ekstazu, spojite duše, tijelo, srce i um.

Kako je izvesti? Veoma jednostavno – partner sedne s prekrštenim nogama, a vi njemu u krilo, licem u lice, s nogama savijenim iza njegovih leđa. Ako vam je taj položaj (odnosno njemu) neudoban – promijenite ga tako da mu olakšate posao – neka sedne na ivicu kreveta i spusti noge dole. Ovo je veoma intimna poza jer su vam tijela u ravni i veoma blizu. Ovo je odlično za seks pun romantike i za mijenjanje između pokreta u seksu i samo grljenja ili ljubljenja. Mnogim ženama je ovo efikasnija poza za stimulaciju G-tačke i postizanje nevjerovatnih orgazama.

Lotus: užitak iz visine

Ovo je još jedna poza u koju možete preći iz “Yab Yum” poze.

Žene obožavamo da budemo gore, jer nam to daje svu moć – mi upravljamo dubinom penetracije, brzinom i intenzitetom seksa… Ova poza je varijacija klasične Kaubojke. U njoj partner ne leži pasivno već je aktivni učesnik. U ovom slučaju partner može leđima da se osloni na zid ili uzglavlje kreveta da vam oboma bude lakše.

(Žena.hr)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!