Svijet

Uhapšen osumnjičeni za silovanje više od 100 djece

BATON RUŽ – U SAD je uhapšen Harvi Džozef Fontejn, pedofil osumnjičen da je silovao više od stotinu djece mlađe od 13 godina.

Fontejn (71) uhapšen je u saveznoj državi Luizijani, a sve je počelo kada ga je vlastima prijavilo neimenovo lice, tvrdeći da je bilo silovano u djetinjstvu.

Lokalni šerif sproveo je istragu i policija je došla do dokaza da je Fontejn silovao i drugu djecu između ranih sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka, a u svakom od tih slučajeva dijete je bilo mlađe od 13 godina.

Policija tvrdi da, za sada, ne može objaviti koliko je tačno djece bilo silovano, budući da je istraga još u toku, pa bi se moglo pojaviti još žrtava, navodi Si-EN-En.

Prva žrtva koja je istupila protiv Fontejna dala je policiji spisak djece koja su možda silovana. Istražioci razgovaraju sa žrtvama i prikupljaju dokaze.

Fontejn je bio optužen za 50 slučajeva silovanja, ali mu je optužnica već povećana za još 50 slučajeva.

Silovanje djece mlađe od 13 godina u američkoj saveznoj državi Luizijani kažnjava se doživotnim zatvorom ili smrtnom kaznom.

Osumnjičeni se trenutno nalazi u okružnom zatvoru, a sudija je odredio kauciju od milion dolara.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!