Banjaluka

Trka povezuje Srbiju i Republiku Srpsku

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da Međunarodna biciklistička trka “Beograd-Banjaluka” predstavlja značajno povezivanje Republike Srpske i Srbije.

Višković je u Zvorniku, gdje je dočekao i ispratio učesnike 13. Međunarodne biciklističke trke, rekao novinarima da će Vlada Srpske nastaviti da podržava ovu manifestaciju. 

“Ova međunarodna trka je predstavlja povezivanje dva naroda i dobar događaj na obje strane rijeke Drine”, dodao je Višković. 

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je da je Zvornik danas pokazao da je grad sporta i da je ovo prilika da se za njega čuje izvan granica ovog regiona. 

“Podržali smo ovu manifestaciju i činićemo to i ubuduće. Ovo je samo jedan u nizu događaj gdje pokazujemo da želimo biti dio jedne šire regije, nego što je Birač”, dodao je Stevanović. 

Učesnici 13. Međunarodne biciklističke trke “Beograd-Banjaluka” prošli su juče kroz Zvornik u 14.15 časova, prema Vlasenici, a danas se vraćaju kroz Zvornik na putu prema Banjaluci. 

Biciklistička trka “Beograd-Banjaluka”, čiji su pokrovitelji predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Višković, održava se od 18. do 21. aprila uz učešće 176 biciklista iz 30 zemalja. 

Start ove trke bio je juče u 10.00 časova u beogradskoj opštini Obrenovac. 
 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!