Magazin

Ona je modna ikona za 2019. godinu

Jenifer Lopez oduvijek je znala kako oduzeti dah na crvenom tepihu, a zahvaljujući njenim neprikosnovenim odjevnim kombinacijama biće počastvovana CFDA nagradom modna ikona 2019. godine.

Loading...

Vijeće američkih modnih dizajnera (CFDA) podijelilo je ovu informaciju na Instagramu, otkrivajući kako će JLo ova veoma poželjna nagrada biti uručena u junu ove godine.

Time će pjevačica i glumica stati rame uz rame sa Naomi Kempbel, Rijanom i Bijonse koje su ranije dobitnice CFDA nagrade.

“Jenifer Lopez koristi odjeću kao način izražaja samopouzdanja i snage. I dizajneri i fanovi se raduju njenim modnim izborima”, rekla je direktor CFDA vijeća Diana Fustenberg.

Od nezaboravnog pojavljivanja u zelenoj Versace haljini 2001. godine na Gremi dodjelama, JLo nije prestala oduševljavati svojim kombinacijama. Ona je sarađivala sa raznim dizajnerima, od Toma Forda, Zuhaira Murada i Balmaina koji potpisuju njena brojna pojavljivanja na crvenim tepisima proteklih godina.

Dodjela ovogodišnjih CFDA nagrada biće održana u Bruklin muzeju 3. juna. Dizajneri koji su nominovani za prestižnu nagradu su Brandon Maxwell, Marc Jacobs, Rosie Assoulin, Kate i Laura Mulleavy, Virgil Abloh i Kerby Jean-Raymond.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!