Hronika

Miljanović: U toku pretraga terena na širem području Glamočana (FOTO)

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice od ranih jutarnjih časova vrše pretragu terena na širem području Glamočana, gdje je izvršeno trostruko ubistvo.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović ranije je izjavila Srni da je policija pronašla dvije automatske puške i odbačene pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima.

Loading...

Oružje je pronađeno jutros prilikom pretraga terena.

Policijski službenici MUP-a Srpske ranije su lišili slobode Emilija Baldu i Gorana Milanović koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića u Glamočanima.

U bjekstvu je jedan od napadača Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica, a u toku istrage policija je otkrila da je on pobjegao vozilom “golf sedam” bijele boje registarske oznake 003-K-770.

– Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici – naglasila je Miljanovićeva.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!