Magazin

Porsche Panamera stiže uskoro

Njemački proizvođač sportskih automobila nastavlja bespoštednu utrku za profitom pa bi već krajem godine mogli biti predstavljeni Porsche Panamera Coupe i Porsche Panamera Convertible.

Kao glavni cilj označeni su Mercedes-Benz S-klase i BMW Serije 8 u kupeovskim i kabrioletskim inačicama.

Loading...

Međutim, ako je Porsche Panamera prvotno zamišljen kao četverovratni Porsche 911, što su onda zapravo kupe i kabriolet na bazi Panamere?

Sudeći po prvim najavama, niti u Porscheu nisu sigurni… Postoje indicije kako bi se nove izvedbe mogle potpuno odvojiti od imena Panamera te se tržištu predstaviti kao idejni nasljednici modela 928, a u tom slučaju nove izvedbe zvale bi se Porsche 929 Coupe i Porsche 929 Convertible.

Premijera će se najvjerovatnije održati na salonu automobila u Frankfurtu u rujnu ove godine, a prodaja bi trebala krenuti već krajem godine. Tad će biti poznati i svi tehnički detalji, makar mjesta za velika iznenađenja nema, jer će biti korištena motorizacija već provjerena u standardnoj varijanti  Panamere.

(NN/autopress.hr)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!