Hronika

Banjaluka: Uhapšeni zbog falsifikovanja uvjerenja za vozila

Policija je uhapsila lica čiji su inicijali V.S. i I.B. iz Gradiške zbog sumnje da su falsifikovali uvjerenja za korišćenje uređaja za pogon vozila na tečni naftni gas koja su prodavana i na osnovu njih su registrovana vozila.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivična djela falsifikovanje isprave i izrada, nabavljanje, posjedovanje, prodaja ili davanje na upotrebu sredstava za falsifikovanje isprava.

Iz Policijske uprave Banjaluka je saopšteno da su pretreseni kuća i prateći objekti na dvije lokacije na području Gradiške koje koriste osumnjičeni i da su oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku kao što su falsifikovani pečati, faksimil, više vrsta holograma, računar i mobilni telefoni.

Hapšenja i pretresi su izvršeni u zajedničkoj akciji “Atest” policijskih uprava Banjaluka i Gradiška koja je ovog mjeseca sprovedena pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Akcija je bila usmjerena na identifikovanje lica koja falsifikuju uvjerenja AMC za korišćenje uređaja za pogon motornih vozila na tečni naftni gas, a ta rješenja su prodavana i na osnovu njih su registrovana vozila.

U Policijskoj upravi Banjaluka navode da je o saznanjima do kojih su došli upoznat tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj protiv osumnjičenih za navedena krivična djela.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!