Nauka i tehnologija

Honor 20 Pro će imati dodijeljenu makro kameru

Procurili detalji o Honor 20 Pro telefonu su pokazali implementiranje prve periskop kamere u ovoj familiji telefona (nakon što je ona implementirana u Huawei modelima). Sada najnovije informacije daju više detalja o specifikacijama kamere, koja ima jedinstvenu funkciju.

Honor 20 Pro će imati tradicionalnu 8MP kameru sa 3x optičkim zumiranjem i OIS podrškom. Glavna kamera od 48MP će imati Sony IMX586 senzor (optički stabilizovan), koji je koristio i Honor View 20. Na kraju, očekuje se i 16MP ultraširoka kamera.

Međutim, karakteristike kamera sistema se ne završavaju ovde. Manja kamera je označena kao “2MP Macro”, što bi bila prva dodijeljena makro kamera na telefonu (Huawei P30 Pro je imao auofokus na ultraširokoj kameri i to je koristio kao makro). Kamera na Honor modelu ima velike 1.75µm piksele.

Telefon takođe ima i laserski autofokus, koji će asistirati kod brzine i preciznosti fokusiranja, ali ne i za bokeHonor 20 telefoni (standardna i Pro verzija) će biti predstavljeni 21. maja, a postojaće i Moschino Edition varijanta. 

(NN/benchmark)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!