Društvo

Članovi porodice Memić uz Davora i Suzanu na ukopu Davida Dragičevića Đakca

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta na ušću rijeke Crkvena. Ubice se još nalaze na slobodi.

Na groblju u predgrađu Beča danas će biti obavljen ukop Davida Dragičevića čiji su posmrtni ostaci ekshumirani sa Novog groblja u Banja Luci 12. marta. Ukopu će prisustvovati roditelji stradalog mladića Suzana Radanović i Davor Dragičević. U Beč su stigli i članovi grupe Pravda za Davida iz Banja Luke, a među njima je i humanista Petar Blažić.

Ukop će se obaviti u 12:30. Podršku mladićevoj porodici danas će pružiti i otac i sestra stradalog mladića Dženana Memića, Muriz i Arijana Memić koji će prisustvovati ukopu.

Dragičević je juče za N1 kazao da je njegova misija samo da se sve ubice Davida Dragičevića nađu ispod zemlje.

“Zatvorske kazne me ne interesuju”, rekao je otac ubijenog mladića.

On je zabranio da se poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske koriste imenom Davida Dragičevića, kao i imenom grupe „Pravda za Davida“, bez obzira da li su u vlasti ili opozicija, navodeći da su ga izdali.

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta na ušću rijeke Crkvena, a njegova smrt do danas nije rasvijetljena. Tek početkom jula 2018. godine tužilaštvo je otvorilo istragu o ubistvu po nepoznatom počiniocu.

Izvor
fokus
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!