Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Partizan lako preko Velšana

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope pošto su na domaćem terenu pobijedili Konahs Ki iz Velsa sa 3:0.

Dugo se Partizan mučio u ovom duelu što se i očekivalo jer su Velšani sa izraženim “bunkerom” ušli u meč čekajući svoju šansu iz kontranapada. Imali su crno-bijeli terensku inicijativu u prvih 45 minuta, mnogo više loptu u svom posjedu ali nisu uspjeli zatresti mrežu gostujućeg tima.

Krenuo je mnogo agresivnije Partizan u drugom poluvremenu, a prvu priliku imao je štoper Pavlović koji je nakon jednog prekida šutirao glavom, ali golman “nomada” bio je na mjestu.

Terensku inicijativu crno-bijeli su konačno krunisali u 54. minutu, sjajni Zoran Tošić je oduzeo loptu na sredini terena, proslijedio je do Sume i produžio kretanje, u nastavku akcije ponovo je Tošić dobio loptu, izašao sam pred golmana Brasa i poslao loptu iza njegovih leđa.

Ovaj gol je u velikoj mjeri olakšao igru Partizanu koji je dobio mnogo više prostora u napadu, a do novog gola crno-bijeli su stigli u 70. minutu. Strijelac je bio Ožegović koji je samo nekoliko trenutaka ranije zamijenio Tošića, a asistent je ponovo bio Suma.

Samo tri minuta kasnije pogađa i mladi Stevanović za konačnih 3:0.

Malatijaspor naredni rival, karte u prodaju od sutra

Fudbaleri Partizana u narednoj rundi igraće protiv turskog tima Mlatijasport koji je večeras eliminisao Olimpiju iz Ljubljane. U prvom meču rezultat je bio nerješen 2:2, da bi turski tim, večeras u Ljubljani, slavio pobjedu od 1:0. Karte za ovu utakmicu biće puštene u prodaju već sutra po cijeni od 600, 800 i 1.000 dinara.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button