Društvo

Davor Dragičević: Srpsko dijete, a ko ga je ubio? Srbi, pravoslavci, šta ćemo sad?! (VIDEO/FOTO)

Građani su se okupili 199. dan zaredom na Trgu Krajine

Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša, 199 dana na tvom trgu stojimo sa tvojim ubicama. Evo, sine, ko je ostao u kući, ja i tvoja Luna, poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičević.

– Radi koga sam bio u ratu, dizao kredite i pravio kuću? Šta ostali rade? Ubijaju te – rekao je Davor i dodao da je nadležnima dao sve podatke.

Loading...

– Evo, idu autobusu, semafori rade, a David istrunuo. Srpsko dijete, a ko ga je ubio? Srbi, pravoslavci, šta ćemo sad – upitao je on.

Poručio je da ima podršku ljudi.

– Sljedeći put neću zvati ni hitnu da me smire. Ne moram ni jesti ni živjeti, ali djeca moraju. Samo mi treba pravda za Davida, ali je nikad neću dobiti. Niko više neka mi ne prilazi da me razuvjeri – kazao je Davor.

Danijela Ratešić je dodala da ih veliki broj ljudi pita da stupi u članstvo pokreta.

– Treba da se registracija uradi, najvjerovatnije u Ministarstvu pravde BiH, da članovi mogu da budu svi građani BiH. Prioritet ove priče je da ako se ne postigne pravda za Davida, neće biti pravde ni za koga – rekla je ona.

Iz grupe “Pravda za Davida” apelovali su da se učini sve da se dođe do istine.

– Ustav nam garantuje da svoje mišljenje možemo iznijeti javno, za to se ne trebamo plašiti. Stojimo na trgu da im pokažemo moć pravde. Čovjek nije ko okreće glavu od ovog zločina. Nema veće časti nego postradati za istinu i pravdu – poručuju iz grupe.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!