Zaštita privatnosti

GlasBanjaluke.net štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

GlasBanjaluke.net se obavezuje da će u dobroj vjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tokom korištenja portala te da privatne podatke neće distribuisati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

GlasBanjaluke.net može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima, dobivene tokom korištenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke GlasBanjaluke.net koristi kako bi imao informacije o svojim korisnicima te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

GlasBanjaluke.net obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće, bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika, prodavati ili distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika, bez odavanja privatnih podataka.

GlasBanjaluke.net se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

Šta su kolačići (cookies) i čemu služe

Loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!