Zaštita privatnosti

GlasBanjaluke.net štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

GlasBanjaluke.net se obavezuje da će u dobroj vjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tokom korištenja portala te da privatne podatke neće distribuisati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

GlasBanjaluke.net može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima, dobivene tokom korištenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke GlasBanjaluke.net koristi kako bi imao informacije o svojim korisnicima te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

GlasBanjaluke.net obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće, bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika, prodavati ili distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika, bez odavanja privatnih podataka.

GlasBanjaluke.net se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

Šta su kolačići (cookies) i čemu služe

Loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!