Politika

Cvijanović: Banjalučki odbor SNSD-a najvažniji odbor u Srpskoj

Banjalučki odbor SNSD najvažniji je i najbrojniji odbor ove stranke u Srpskoj, sa dobrim rezulatima, odakle se kreće u novu izbornu trku.

To je potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, kandidat za predsjednika Republike, poručila sa Mrakovice, na okupljanju članova stranke iz Zalužana, Priječana i Kuljana.

Loading...

Više od 260 članova SNSD-a iz banjalučkih naselja Zalužani, Kuljani i Priječani, na tradicionalnom druženju na Mrakovici, najavilo je bezrezervnu podršku kandidatima SNSD-a, na izborima.

Mrakovica Željka Cvijanović

“Daćemo sve od sebe što se tiče ovih izbora da pobijedi naša predsjednica, naša Željka Cvijanović, da pobijedi SNSD za Parlamentarnu skupštinu BiH, Narodnu skupštinu Srpske, da pobijedi Milorad Dodik, veliki čovjek, patriota, veliki Srbin”, istakla je Rankica Pušić, predsjednica Rejona devet SNSD-a.

Banjalučka Gradska uprava, istaknuto je, značajno ulaže u infrastrukturu u Zalužanima, Kuljanima i Priječanima.

“Pošto su ovo tri velike mjesne zajednice Grada Banjaluke, na njima se dosta komunalnih poslova dešava ove godine, od izgradnje vodovodne mreže, putne, javne rasvjete, sanacije škola. To su naselja koja su vrlo naseljena u kojima se mnogo ljudi doseljavalo u toku i poslije rata, koje zahtijevaju izuzetno mnogo novih komunalnih poslova”, rekao je Igor Radojičić predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a i gradonačenik Banjaluke.

Dobri rezultati u banjalučkom odboru SNSD-a, poručeno je, baza su odakle se kreće u novu “izbornu trku”.

“Poruka je da smo svi zajedno, da znamo šta radimo na političkom planu. Predstoje nam naravno izbori i ovo sve treba da posluži našoj većoj mobilizaciji. Vjerujem duboko u SNSD, u potencijal, kapacitet. Banjalučki odbor je najvažniji odbor u Srpskoj, koji je sa najvećim članstvom i najvećim kapacitetom, kako to i priliči velikom gradu. I ovdje smo imali uvijek veliki aktivizam, dobre rezultate”, istakla je Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a i premijerka Republike Srpske.

Gradska organizacija SNSD-a u Banjaluci, rečeno je, izuzetno je organizovana. Ima više od 20.000 članova.

 

(rtrs)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!