Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Brnabić: Okrenimo se budućnosti, saradnji, miru i stabilnost za drugačiji region

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Banjauci da njena zemlja ima konkretnu i stvarnu brigu za opstanak i napredak Republike Srpske.

Istakla je da je potrebno da se, ne zaboravljajući prošlost, okrenemo budućnosti, saradnji, miru i stabilnosti te brizi za generacije koje dolaze i obavezi da se za njih napravi drugačiji region i bolja budućnost.

Nakon što joj je predsjednica RS Željka Cvijanović danas uručila Orden Republike Srpske na lenti, Brnabić je rekla da je ovo priznanje za nju potvrda “odgovorne politike Vlade i predsjednika Srbije“.

Istakla je da Republika Srpska i Srbija imaju “bratski odnos, koji prevazilazi formalne, uobičajene okvire bilateralne saradnje“ te da se ta saradnja bazira na konkretnim projektima izgradnje infrastrukturnih, obrazovnih i drugih objekata.

Brnabić je dobila orden, kako je rečeno, za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i političkih odnosa Srbije i Republike Srpske, te “za nemjerljiv doprinos u borbi za fizički i duhovni opstanak, afirmaciju i razvoj Republike Srpske“.

Izvor
Fena
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Krompjuter
Krompjuter
5 godina prije

E, pa prvo da se raskusuramo, a onda ćemo se mi lako okrenuti toj buducnosti ☺️

Back to top button