Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horokop za 23. juni 2018: Bik ima kontakt sa osobom čije namjere nisu čiste, Vaga “kobna” za Strijelca, Vodolija u poslu ostaje “kratkih rukava”…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan sve radi u grču i pun je strahova, slobodni Blizanci upoznaju osobu vedrog duha, Rakovi bez podrške, Lavu ne manjka ambicije, Djevica željna dobrog sna, poslovni planovi Škorpiji padaju u vodu, Strijelcima nikako ne ide komunikacija, Jarac mijenja taktiku,

OVAN

POSAO: Samo se opustite i čeka vas uspješan radni dan. U vedroj atmosferi danas ćete moći da pružate maksimum. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Djevice.
LJUBAV: Za slobodne Ovnove ovo neće biti dan u kojem će se desiti nešto važno. Sputavaju vas grč i strah.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

POSAO: Čeka vas veliki posao. Kako vaš biznis ne bi trpio zbog miješanja sa prijeteljstvom, pokušajte da sistematizujete stvari. Rasporedite dnevne obaveze. Lav može da vam bude dobar saveznik.

LJUBAV: Neko vas gleda sa poštovanjem i divljenjem. Ali, može biti da iza toga ne stoje iskrene namjere nego potencijalna korist.

ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Vama je što prije neophodna izvjesnost kada su prihodi u pitanju. Ekonomija uspjeha isključuje sitihijski i kampanjski pristup. Bikovi su danas odlični za saradnju.

LJUBAV: Blizanci u vezi imaju strah od raskida i gubitka partnera. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti nešto opušteniji, pa je moguće poznanstvo sa osobom vedrog duha.

ZDRAVJE: Pripazite se povreda.

RAK

POSAO: Vaši padovi znaju da budu jako bolni. Taman krenete uspješno, potom vama ovlada strah. Zato stalno tražite podršku, ali ona danas izostaje.

LJUBAV: Partner je nježan, pa vas danas baš iznenađuje. Prošli ste kroz dosta hladan period. Horoskop za slodne nagovještava intrigantnu vezu.

ZDRAVJE: Žlijezde mogu biti osjetljiva tačka

LAV

POSAO: Ovan ili Jarac će biti danas vaši prirodni saveznici. Ambicije vam ne manjka. Samo da se kockice poslože i imat ćete veoma uspješan dan, ali i cijelu sedmicu. Vjerujte u sebe.

LJUBAV: Slobodni Lavovi mogu da očekuju susret koji će donijeti dosta lijepih iznenađenje. Oni koji su u braku ili u dužoj vezi ulaze u problematičan period.

ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA

POSAO: Ako uspijete da se odmorite tokom vikenda, to će vam niti najbolja investicija u posljednje vrijeme. Jer posao čeka. Niste ni svjesni koliko puno posla vas čeka. Dosta obaveza drugi će prebaciti na vas, a to je dijelom i zbog vaše krivice.

LJUBAV: Partner može da bude jako nježan prema vama tokom današenjeg dana. Možda ni vi, ni on ne znate razlog, ali prihvatite to tako. Prijat će vam zajednička kupka.

ZDRAVLJE: Zubobobolja.

VAGA

POSAO: Dok ste u timu svaki posao vam ide od ruke. Ali, čim nešto samostalno probate, odjednom iskrsavaju nepredviđene poteškože. Probajte da pronađete zlatnu sredinu.

LJUBAV: Čak kada vi osjećate da niste u elemenu, i takvi prosto plijenite. Današnji horoskop kaže da ćete biti kobni za Strijelca ili Škorpiju.

ZDRAVJE: Moguća prehlada.

ŠKORPIJA

POSAO: Ono što ste planirali i što je krenulo veoma dobro odjednom staje. Planovi koji ste imali u vezi sa ugovaranjem jednog posla pali su u vodu. Morat ćete sve ispočetka da radite.

LJUBAV: Zatvarate se u sebe iza neprobojne ljušture vaše samoće. Unutra ne može niko da prodre. Slijedi faza pročišćenja.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRIJELAC

POSAO: Brzo donosite odluke koje odmah pokazju koliko ste efikasni. U današnjem horoskopu, za Strijelce nema mjesta nedoumicama. Lekciju iz prošlosti ste dovoljno savladali.

LJUBAV: Strijelci u vezi mogu da imaju problema sa razumijevanjem. Ne ide vam komunikacija. Ako ste Slobodan Strijelac moguće je da ćete ući u kratku avanturu.

ZDRAVLJE: Osjetljiva vam je koža.

JARAC

POSAO: Skoncentrisani ste na dobit i tu nema promjene planova. Moguće su promjene taktike kako da dođete do cilja. U poslu će vam značiti pomoć jednog Bika.

LJUBAV: Danas niste u elementu. Jarčebvi koji su u braku ili u vezi ulaze u period monotonije. Za slobodne ovo je period bezbrižnosti.

ZDRAVLJE: Moguće zapaljenje mišića ili išijas.

VODOLIJA

POSAO: Tražili ste prevelik zalogaj iako ste imali drugačije dogovore. Moguće je da ćete u ovom poslu ostati “kratkih rukava”. Ne ustručavajte se da priznate grešku.

LJUBAV: Vaša komunikacija je znatno uznapšrtedovala. Nema više grluhih telefona ili pretjeranog egoizma. Ipak, to ne znači da treba da prestanete da mislite na sebe.

ZDRAVLJE: Bez problema.

RIBE

POSAO: Možete punim plućima da uđete u nove poslovne poduhvate. Očekuje vas dobar period. Niste bili nametljivi, ali je vaš rad daleko iznad saradnika. To je neko primijetio.

LJUBAV: Možda se osjećate malo inferiornije u odnosu na partnera ili prema nekome za koga gajite simpatije. To je intenzivan, ali prolazan osjećaj. Poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Nije loše.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button