Društvo

Cvijanović: Nemjerljiv doprinos RTRS-a afirmisanju i jačanju Srpske

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, uputila je čestitku generalnom direktoru, rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u Radio-televiziji Republike Srpske, povodom 27 godina postojanja i rada.
Željka Cvijanović - Foto: SRNA

– Televizija Republike Srpske nepune tri decenije predano gradi ugled, zahvaljujući profesionalnom, objektivnom i pravovremenom izvještavanju javnosti o svim najvažnijim događajima u Republici Srpskoj, regionu i svijetu i daje nemjerljiv doprinos afirmisanju i jačanju Republike Srpske – navedeno je u čestitiki predsjednice Srpske.

Cvijanovićeva je navela da RTRS, čiji je zadatak da informiše i obrazuje, ali i da predstavlja instituciju, ima posebnu ulogu u društvenom, kulturnom i političkom životu Republike Srpske.

– Smatram da ste u dosadašnjem periodu profesionalno, u duhu novinarske etike, odgovorili zadatku. Želim da Televiziji Republike Srpske budućnost donese još veću gledanost, kadrovsko jačanje i tehničko osavremenjavanje, kao i mnogo priznanja i nagrada kojima ćete opravdati epitet kredibilnog javnog emitera – navodi se čestitki predsjednice Srpske.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!