Politika

Cvijanovićeva, Višković i Dodik čestitali Đokoviću: Učinili ste nas ponosnim i srećnim i obradovali vjerne navijače u Srpskoj

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, teniseru Novaku Đokoviću osvojenu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije i osvajanje 15. Grend slema.

“Upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom velikog uspjeha koji ste ostvarili na Otvorenom prvenstvu Australije. Sjajnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća dokazali ste da istrajnost i vjera u sebe daju rezultate. Osvajanjem sedme titule na ovom prestižnom takmičenju, obradovali ste brojne ljubitelje tenisa i sve Vaše vjerne navijače u Republici Srpskoj, te još jednom potvrdili da ste najbolji teniser na svijetu. Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i puno sreće”, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

Loading...

Višković čestitao Đokoviću osvajanje titule u Melburnu

Radovan Višković
Radovan Višković

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja titule na Otvorenom prvenstvu Australije.

“U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja još jedne titule prvaka na turniru u Melburnu. Odličnom igrom tokom cijelog turnira i u toku finala ispisali ste još jednu stranicu u istoriji svjetskog tenisa, potvrdili svoju dominaciju, te učinili ponosnim brojne ljubitelje tenisa širom Republike Srpske”, navodi Višković u čestitki.

Premijer Srpske je Đokoviću poželio da ga prati dobro zdravlje, lični i profesionalni uspjeh, te da ostvari još mnogo pobjeda na svjetskim takmičenjima, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Dodik čestitao Đokoviću: Učinili ste nas ponosnim i srećnim

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milirad Dodik uputio je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom briljantno osvojene titule na Otvorenom prvenstvu Australije.

“Velikom pobjedom u finalu jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu još jednom ste potvrdili svoju sportsku genijalnost te pokazali da zaslužujete poziciju najboljeg svjetskog tenisera, a sve nas, koji za Vas navijamo, učinili ste ponosnim i srećnim svojim velikim povratkom u vrh svjetskog tenisa”, istakao je Dodik.

On je Đokoviću poželio mnogo sportske sreće, uspjeha i da još mnogo godina gospodari svjetskim teniskim terenima.

Čestitka i iz Ministartva porodice omladine i sporta

Sonja Davidović
Sonja Davidović

Ministar porodice,omladine i sporta, Sonja Davidović, takođe je čestitala Novaku Đokoviću osvajanje titule na Australija openu

“U ime Ministarstva porodice, omladine i sporta i svoje ime, upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja još jedne titule na Australija openu, do koje ste došli na impresivan način. I na ovom turniru ste podigli tenis na viši nivo, potpuno dominirali u svim mečevima i rivalima postavili vrlo težak domaći zadatak za naredne turnire”, navela je ministrica Davidović.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Australijan open, pobijedivši u finalu Španca Rafaela Nadala rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:3.

Ovo je Đokovićev 15. grend slem trofej i sedma titula u Melburnu, čime je postao neprikosnoveni vladar Otvorenog prvenstva Australije, pošto je iza sebe ostavio Rodžera Federera i Roja Emersona, koji imaju po šest titula.

Izvor
NNNNNN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!