Svijet

Srbin metlom napao frizera u Beču pa izboden makazama

BEČ – U frizerskom salonu u bečkom okrugu Otakringu došlo je do ranjavanja, kada je Srbina (24) pred djetetom, frizer rodom iz Sirije (24) makazama posjekao po licu i gornjem dijelu tijela.

Da situacija bude bizarnija, sukob je nastao zbog glasne muzike koja je dopirala sa telefona u salonu.

Loading...

Prema riječima očevidaca, iz frizerskog salona su se čuli krici, a incident je započeo jer je frizer na svom telefonu slušao muziku dok je šišao dječaka, što je zasmetalo njegovom ocu iz Srbije.

Nezadovoljna mušterija je zatim ustala i smanjila preglasan ton na telefonu, a ovog puta to se nije dopalo frizeru pa je odlučio da ih izbaci iz salona.

Srbin se ubrzo vratio i metlom napao frizera, koji je posegao za makazama i nanijeo mu više posJekotina. Zaposleni u salonu su ubrzo reagovali i uspjeli da ih razdvoje.

Zbog njihovog sukoba na teren su izašli policija, Hitna pomoć, ali i specijalna policijska jedinica za operacije visokog rizika WEGA, koja djeluje na teritoriji grada Beča.

Srbin je potom prevezen u bolnicu, dok je Sirijac uhapšen.

(Telegraf.rs)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!