Banjaluka

U zakup ponuđeno osam prostora, među njima i „Pećina“

Gradska uprava raspisala je danas oglas o izdavanju u zakup osam poslovnih prostora, među njima i javno sklonište u kojem se svojevremeno nalazio popularni klub „Pećina“.

Uz ovaj, prostori koji se mogu uzeti pod zakup nalaze se u ulicama: Teodora Kolokotronisa broj 12, Aleji svetog Save, broj 16-18, Ulici Marije Bursać broj 5, Ulici Sime Matavulja 6, Ulici Starine Novaka broj 5 i broj 1 A, te u Bronzanom majdanu.

Loading...

U zavisnosti od prostora, namijenjeni su za trgovinsku, uslužnu ili ugostiteljsku djelatnost.

Prijaviti se mogu fizička i pravna lica, izuzev onih koji nisu u cjelosti izmirili obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema Gradu Banja Luka.

Učesnik na oglasu je obavezan da ponudi najmanji početni iznos zakupnine, te da priloži dokaz o uplati kaucije i troškova oglasa u originalu. U početnoj cijeni zakupnine uračunat je i PDV.

Poslovni prostor se izdaje za obavljanje djelatnosti u skladu sa namjenom određenom oglasom. Zainteresovani ponuđači mogu razgledati poslovne prostore uz prethodnu najavu putem broja telefona: 051/244-444, lokal 730.

Učesnici potrebnu dokumentaciju mogu dostaviti do 1. oktobra 2018. godine do 11 časova u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Grada Banja Luka, kancelarija 14, za svaki poslovni prostor posebno, sa obaveznom naznakom na koverti: GRAD BANJA LUKA, Komisija za poslovne prostore i garaže, PRIJAVA NA OGLAS ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA, sa obaveznom naznakom rednog broja poslovnog prostora iz oglasa (redni broj od 1 do 8 iz oglasa).

Kompletan oglas možete pogledati ovdje.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!