Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

BanjalukaDruštvoKulturaMagazin

Veliki solistički koncert Dragane Mirković na banjalučkom Kastelu 11. avgusta!

Rezervišite nedjelju, 11. avgust za Veliki solistički koncert Dragane Mirković na tvrđavi Kastel u Banjaluci!

Jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, sa najvećim brojem fanova i pratilaca, vlasnica internacionalne, muzičke televizije i izdavačke kuće DM SAT kao i 22 samostalna studijska albuma, dolazi na banjalučku tvrđavu održati veliki solistički koncert, koji će biti svojevrsni presjek njene blistave karijere, ispunjene velikim brojem neprolaznih hitova i pjesama koje svi volimo!

Poslije uspjeha prve ploče snima svake godine po jednu i polako su se izdvajali hitovi poput “Spasi me samoće”, “Kad bi znao kako čeznem”, “Mamina i tatina”, “Simpatija” i mnogi drugi. Kao član “Južnog Vetra” pjevala je na turnejama širom bivše “Jugoslavije”, a na koncertu na “Tašmajdanu” je pjevala pred tada rekordnih 11.000 ljudi. U svojoj ,skoro tri decenije, dugoj karijeri snimila je preko 205 pjesama.

Draganin prvi film “Slatko od snova” je davne 1994. godine imao svoju premijeru. Film je bajkovita priča sa elementima komedije o Deni, djevojci koja sanja da postane zvijezda. U filmu su se pojavile mnoge zvijezde srpskog glumšta, a Dragana je za potrebe filma pjevala na engleskom jeziku i tako postala jedina folk pjevačica koja je pjevala na engleskom.

Na banjalučku tvrđavu Kastel stiže poslije mnogo godina, a ne treba sumnjati da će nam prirediti spektakl vrijedan pamćenja! Ulaznice po cijeni od 15KM i VIP po 50KM uskoro će biti dostupne na ticket servisu kupikartu.ba i na Trgu Krajine u Banjaluci.

NE PROPUSTITE SPEKTAKL GODINE NA OTVORENOM

VELIKI SOLISTIČKI KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ!

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button