Magazin

Pametna lampa koja se prilagođava ambijentu

Kompanija Dyson predstavlja novu ambijentalnou lampu, koja se kontroliše putem aplikacije i obećava šezdeset godina radnog vijeka.

Loading...

Nazvana Dyson Lightcycle, ova inovativna lampa predstavljena je u stonim i podnim verzijama, a kreirana je tako da automatski prilagodi temperaturu svog osvetljena, u zavisnosti od ambijenta ili doba dana.

Kao nasljednik CSYS radne lampe, nova Dyson Lightcycle lampa se kontroliše putem aplikacije, a osetljiva je na vrijeme i kretanje sunca, dok posjeduje industrijski dizajn koji može posramiti brojne predmete koji su joj slični.

Uz povezivanje sa Dyson Linkapp, ova pametna lampa može pratiti lokalnu dnevnu svjetlost i prilagoditi temperaturu i jačinu svoje rasvjete, pomažući vašem tijelu da bude u skladu sa stvarnim svijetom. Ona nudi šest prethodno setovanih režima rada, koji mogu biti ručno podešeni uz pomoć kliznih kontrola prema vašim preferencijama.

Osim toga, ova lampa ima preko 1.000 Lux osvetljenje i zaštitu od odsjaja, zajedno sa ambijentalnim senzorom koji se samostalno prilagođava svom okruženju.

Komentarišući svoje pametno svjetlo, tvorac ove lampe, Džejk Dajson rekao je: “Svjetlost je veoma važna za naše dobrostanje i izvršavanje zadataka. Kada pokušavate da replikujete karakteristike dnevnog svjetla, kvalitet svjetlosti je od vitalnog značaja. Zato smo mi razvili način kojim ćemo ga zaštiti na duže vrijeme”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!