Magazin

Dnevni horoskop za 17. juli 2018: Rak zaljubljen u jednog Lava, pred Djevicama važan ugovorni potpis, Strijelcu se iz svađe rađa ljubav…

OVAN

POSAO: Odlična komunikacija sa Blizancima koji vas otvoreno podržavaju u namjerama koje imate u poslovnom smislu.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu ne odustajete od pokušaja da animirate datu osobu svojim humorom.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

POSAO: Morate da čuvate novac ovih dana, jer vam slijede malo veći troškovi nego obično. Možete da budete dovoljno opušteni kada je primjena ličnih ideja u pitanju.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom možete imati neprijatnosti ukoliko pokušate da raskinete trenutnu vezu.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Ne odustajete od cilja koji vam je već odavno primaran. Imate kome da se obratite za pomoć kada vam nešto zakoči u radu.
LJUBAV: Ozbiljni ste kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u posljednjem trenutku, ali ona može da bude pogubna za vas.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RAK

POSAO: Ukoliko imate zastarjele metode rada, bilo bi dobro da to promijenite na vrijeme kako bi se okrenuli boljim poslovnim idejama u narednom periodu.
LJUBAV: Poprilično ste se zaljubili u jednog Lava, ali za nešto konkretno ćete morati da sačekate.
ZDRAVLJE: Stomačni virus.

LAV

POSAO: Saradnja sa jednim Jarcem vam nije plodna i zbog toga možete da budete u većim problemima u radu nego obično.
LJUBAV: Koliko budete dali do znanja koliko vam osoba na koju često mislite u suštini prija, u toj mjeri će vam se desiti konkretne stvari. Mislite dovoljno pozitivno i sve će biti bolje.
ZDRAVLJE: Srčani mišić vam je lošije postavljen.

DJEVICA

POSAO: Ukoliko niste potpisali ugovor ili niste još počeli da radite očekujte veće i ljepše promjene na polju posla, a samim tim i na polju finansija.
LJUBAV: Nije loša ideja da izađete u obližnji kafić, jer možete da sretnete značajnu osobu za vaš sutrašnji život.
ZDRAVLJE: Povedite računa o hrani koju jedete.

VAGA

POSAO: Već duže vrijeme se držite malo rigidnih stavova i ne upuštate se u veću raspravu. Pokažite malo više entuzijazma i otvorenosti u saradnji.
LJUBAV: Uviđate određene teškoće na svom emotivom segmentu i nemate namjeru da se trenutno izborite za nešto bolji ambijent.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate jaku želju da uspijete u onome što trenutno želite jer ste u neku ruku solidno raspoloženi za nešto više posla. Elan i moral sun a zavidnom nivou.
LJUBAV: Na ovom segmentu se uviđa malo teža energija nego obično. Pokušajte da ove aspekte prebrodite na pozitivan način.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

POSAO: Odlične ideje želite da primijenite. Imate čak i sljedbenike u svemu ovome. Želite potpuno novi ambijent u poslovnom smislu.
LJUBAV: Ukoliko ste ovih dana imali neprijatnosti sa partnerom ne očajavajte, jer se to može pretvoriti u sjajnu priču koja vas emotivno otvara i podstiče na pozitivnu promjenu.
ZDRAVLJE: Pazite na imunitet.

JARAC

POSAO: Otežanja koja imate na poslovnom segmentu su prolaznog karaktera. Ne dopuštate da vas nešto ponese, a istovremeno nastojite da što prije sve ove teškoće riješite i prevaziđete.
LJUBAV: Partner koji je dovoljno bistar da vam otvori polje emocija je trenutno na potezu i nema namjeru da povlalači to pitanje ukoliko nema i vaš pristanak.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

VODOLIJA

POSAO: Saradnja sa Djevicom je odlična ovih dana jer imate jasan cilj u svom poslovnom segmentu. Pokušavate da se snađete na polju finansija.
LJUBAV: Kada je emotivna slika u pitanju ne morate da se upuštate u vezu koja vam ne donosi ništa posebno, osim brige i zamora.
ZDRAVLJE: Dobro

RIBE

POSAO: Imat ćete nekoliko solucija koje ćete prihvatiti u svom poslovnom segmentu. Sve su one u funkciji izlaza iz trenutne poslovne situacije, a ona vam je sjajna šansa za napredovanje na svim poljima.
LJUBAV: Volite slobodu i u tome doslovno uživate. Danas ćete poželjeti da uživate u samoći. To je vaš pokušaj da se opustite i ne pokušavate da se upuštate u jaču ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Pojačan stres.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!