Sport

Britanci nudili Novaku Đokoviću državljanstvo

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, gostujući u emisiji kod Milomira Marića na Hepi televiziji, ispričao je jednu anegdotu od prije nekoliko godina.

Loading...

Srđan Đoković je uživo u emsiji otkrio kako je Novak imao priliku da dobije državljastvo Velike Britanije i zajedno sa Endi Marejem dominira u Dejvis Kupu u godinama koje su bile pred njima.

“Novakova majka i ja smo razgovarali sa Britancima. Njihova ideja je bila da upare Novaka i Mareja i da dugo vladaju tenisom i osvajaju Dejvis kup. Nudili su državljanstvo. Ipak, Novak je Srbin, njegova bit je srpska. Nisam im to rekao odmah, već sam im rekao da ćemo razgovarati sa djecom i da ćemo im se javiti”, pričao je Srđan Đoković.

“Ja sam došao i ispričao im sve to. Da će imati priliku tamo da žive i da imaju najbolje uslove na svijetu. Znate kakav je bio njihov odgovor? Nikakav. Pa, ne postoji ta sila da se promijeni situacija. Mi smo Srbi i ostali smo Srbi do kraja”, ispričao je do detalja Srđan.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!