Politika

PDP: Vlada da reaguje na divljanje cijena, neosjetljivi prema sopstvenom narodu

Posljednje poskupljenje naftnih derivata za 0,07 KM u Republici Srpskoj i odbijanje nadležnih da reaguju pokazuju količinu neosjetljivosti koju ova vlast gaji prema sopstvenom narodu i opterećenjima koja mu nameće.

Od 1. februara svjedočimo samo negativnim efektima donošenja Zakona o akcizama, što najviše osjete građani koji gorivo sada plaćaju čak 2,15 – 2,16 KM, a što je posljedično dovelo do poskupljenja cijene žitarica, te ostalih životnih namirnica.

Loading...

Partija demokratskog progresa poziva Vladu Republike Srpske da u skladu sa svojim nadležnostima i Zakonom o regulisanju cijena reaguje tako što će ograničiti divljanje cijena koje ugrožavaju ionako loš životni standarad građana.

U suprotnom oni će još jednom potvrditi svoje opredjeljenje koje su pokazali usvajanjem Zakona o akcizama u institucijama BiH: da im je cilj samo otimanje para od naroda kroz politiku ucjene i iznude, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!