Politika

SNSD: Unutarstranački izbori u više od 90 mjesnih odbora

Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka jednoglasno je usvojilo plan reorganizacije i jačanja gradske organizacije u Banjaluci, koja uključuje unutarstranačke izbore u više od 90 od ukupno 247 mjesnih odbora u najvećem gradu Republike Srpske.

Prema odluci Predsjedništva, u narednih nekoliko mjeseci u najvećem odboru SNSD-a, s ciljem jačanja organizacije, biće povećan i broj rejonskih odbora, saopšteno je iz ovog odbora.

Loading...

Predsjednik Gradskog odbora Igor Radojičić naglasio je da ova promjena podrazumijeva povećanje broja rejonskih odbora sa trenutnih 17 na 27.

Ova promjena se, prema njegovim riječima, uvodi s ciljem jačanja osnovnih organizacionih jedinica Gradskog odbora.

“Članovi Predsjedništva zauzeli su jednoglasan stav da je navedene promjene potrebno sprovesti u nekoliko narednih mjeseci s ciljem dodatnog jačanja gradske organizacije, a na temelju podrobnih analiza rezultata sa proteklih, opštih izbora”, naglasio je Radojičić.

Prema odluci Predsjedništva, pored unutarstranačkih izbora i reforme teritorijalne organizacije, usvojen je i niz odluka koje se tiču jačanja gradske organizacije SNSD-a.

Јedna od njih je i odluka o povjeravanju dodatnih zadataka stranačkom podmlatku, organizaciji žena Gradskog odbora, kao i sektorskim savjetima Gradskog odbora u kojim je angažovan veliki broj stručnjaka iz raznih društvenih oblasti.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!