Sport

Italijanski mediji: Ibrahimović prelomio, vraća se u Milan

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović konačno je dogovorio povratak u Milan, prenose brojni italijanski mediji.

Dvije strane usaglasile su šestomjesečnu saradnju vrijednu 3,5 miliona evra, bez bonusa, sa opcijom na još jednu sezonu.

Loading...

Ugledni list Gazeta delo Sport piše da će 38-godišnji fudbaler doći u Milan posle nove godine i očekuje se da bude u timu za meč protiv SPAL-a u Kupu Italije 15. januara.

Ibrahimović je nastupao za rosonere od 2010. do 2012. godine, dao je 56 golova na 85 utakmica i doprinio osvajanju posljednjeg Skudeta za Milan.

Slobodan je na tržištu nakon što mu je istekao ugovor sa Los Anđeles Galasijem, a tokom karijere bio je član Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen i Mančester junajted.

Na stolu je imao i ponudu Bolonje, na poziv trenera i velikog prijatelja Siniše Mihajlovića, ali je izabrao povratak na San Siro.

Da je sklopljen dogovor indirektno je potvrdio Ibrahimović objavom slike sa “crvenim očima”, aludirajući na nadimak Milana – đavoli.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!