Društvo

Ifet Feraget: Davidova majka Suzana puštena, Davoru sam dao upute

Ifet Feraget, advokat porodice ubijenog mladića Davida Dragičevića za Impuls je izjavio da je Davidovu majku Suzanu policija pustila na slobodu, dok se Davor još nalazi u policiji. Feraget je rekao da Davoru Dragičeviću nije slomljena, već povrijeđena ruka. On je istakao da od trenutka hapšenja Davora Dragičevića pokušava da stupi u kontakt sa nekim iz tužilaštva, ali da do sada nije uspio.

Da podsjetimo, policija Republike Srpske uhapsila je jutros u Banjaluci Davora Dragičevića, oca ubijenog mladića Davida Dragičevića navodeći da su ga uhapsili pod optužbom da ugrožava sigurnost najviših zvaničnika MUP RS i Republike Srpske.

Loading...

Radanović je navela da je uhapšen kada je iz kuće u naselju Pobrđe krenuo ka Trgu.

Nakon toga uhapšena je i Suzana Radanović, koja je puštena.

Ifet Feraget, advokat porodice ubijenog Davida, rekao je da mu se iz tužilaštva niko na njegove pozive ne javlja: “Valjda su vidjeli kako onaj advokat lijepo piše, pa izbjegavaju da razgovaraju sa mnom”,

On je rekao da je obavio telefonski razgovor sa Davorom Dragičevićem i da mu je dao uputstva kako da postupa. Feraget je dodao da se nada da će razum ipak pobijediti i Davor Dragičević biti pušten.

Izvor
impulsportal
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!