Banjaluka

Popravljeno dječije igralište u Ulici Vase Pelagića

Sanirano je dječije igralište u Ulici Vase Pelagića.

Kako su naveli iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove, ovih dana postavljene su sjedalice na ljuljaškama i klackalicama, a prethodno su lakirane sve konstrukcije sprava.

Loading...

U skladu sa vremenskim prilikama, ovi radovi biće izvedeni na još desetak dječijih igrališta u gradu, na kojima su zabilježena najveća oštećenja kako bi bila što bezbjednija za upotrebu.

Radovi se izvode u okviru ugovora za hitne sanacije oštećenih dječijih igrališta i nadstrešnica na autobuskim stajalištima iz 2018. godine.

Kako su naveli iz odjeljenja, krajem prošle godine popravke raznih oštećenja obavljene su na više igrališta, na kojima su zamijenjene sjedalice na ljuljaškama i klackalicama, postavljeni novi lanci na gumama za ljuljanje, te lakirane konstrukcije.

Inače, sredstva za redovno održavanje komunalne opreme, u koju su uključena i dječija igrališta, planiraju se svake godine u budžetu. Ovogodišnjim Programom zajedničke komunalne potrošnje za sanaciju i održavanje dječijih igrališra planirano je 30.000 KM.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!