Banjaluka

Od ponedjeljka proljetna akcija čišćenja grada

Ovogodišnja proljetna akcija čišćenja i uređenja grada biće sprovedena u periodu od 18. marta do 19. aprila ove godine, najavljeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.  Aktivnosti u vezi sa proljetnom akcijom čišćenja  i uređenja grada odvijaće se prema ranije utvrđenom operativnom planu i rasporedu, a u dogovoru sa predstavnicima mjesnih zajednica i izvođačima radova.

Loading...

– Odlaganje otpada će se vršiti u postavljene kontejnere od pet kvadratnih metara, kao i na druga mjesta pristupačna vozilima za odvoz. Akcija će se sprovoditi u saradnji sa građanima, školama, ustanovama i udruženjima, a uz koordinaciju sa mjesnim zajednicama i preduzećima koja će vršiti odvoz – ističe Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

On naglašava da je glavni cilj akcije da se prikupi i iznese što više krupnog otpada, starih stvari, otpada i smeća iz rijeka i potoka i svake druge vrste  otpada (izuzev građevinskog otpada, čiji odvoz nije predviđen ovim aktivnostima), koji opterećuje i zagađuje životnu sredinu.

Kompletan operativni plan akcije po naseljima možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!