Banjaluka

Vozači oprez: Ulica u centru Banjaluke od sada dvosmjerna

Poslije obnove i uređenja saobraćajnice u Ulici Ivana Frane Jukića u centru grada, došlo je i do promjene režima saobraćaja, pa je ova ulica od sada otvorena za dvosmjerni saobraćaj.

“U analizi se pokazalo da dio vozila koja dolaze iz smjera Gradske uprave opterećuju raskrsnicu kod Doma sindikata, jer ta vozila kruže u centralnoj gradskoj zoni i stvaraju nepotrebne gužve. Iako se radi o izmjeni režima na veoma kratkom dijelu saobraćajnice, procjenjujemo da će ova promjena znatno poboljšati uslove odvijanja saobraćaja u zoni ove ulice”, ističu u Odjeljenju.

Loading...

U proteklim danima, ovih dana je postavljen novi asfalt u ovoj ulici, te sanirani trotoari i izgrađene rampe za invalide.

“Ovo je jedna od naprometnijih ulica u centru gdje je kolovoz bio oštećen na više mjesta zbog čega je na cijeloj dionici postavljen novi sloj asfalta. Ovu sanaciju smo, ujedno, iskoristili i da se, izgradnjom silaznih rampi, olakša kretanje osobama sa invaliditetom”, ističu u Odjeljenju.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!