Društvo

Danas počinje kampanja za bezbjednost saobraćaja

BANJALUKA – U Republici Srpskoj danas počinje kampanja “Niti jedan nevezan pojas!”, čiji je cilj povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, koje učestvuje u realizaciji akcije.

Tim povodom u Laktašima će u 11.00 časova biti održana konferencija za novinare kojoj će prisustvovati ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić, direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske Milija Radović, generalni sekretar Auto-moto saveza Republike Srpske Ranko Babić, načelnik opštine Laktaši Ranko Karapetrović, te predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske.

Kampanja “Niti jedan nevezan pojas!” trajaće do 31. maja, a ima za cilj poboljšati bezbjednosti saobraćaja povećanjem upotrebe bezbjednosnih pojaseva kod vozača i putnika u vozilu, kao i korištenje auto-sjedalica za djecu, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza.

Osim Ministarstva saobraćaja, kampanju sprovode MUP, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite, Agencija za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto savez u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave i Radio-televizijom Republike Srpske kao medijskim partnerom. 

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!