Hronika

Poznata imena uhapšenih u Banjaluci, Gradišci i Prijedoru

BANJALUKA – U policijskoj akciji kodnog naziva “Merlin 2” uhapšeno je osam lica i to Petar Subotić, Miladin i Slađana Vidačković, Rasim Hajder, Pamela Dukić i Rade Krstanović u Gradišci, Vedran Trivić u Banjaluci i u Emir Spahalić u Prijedoru, saznaje Srna.

Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je ranije danas Srni da su na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora u toku pretresi na više lokacija, te da je nekoliko lica uhapšeno zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Loading...

Miljanovićeva je naglasila da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskog upravom Gradiška, a uz asistenciju policijskih uprava Banjaluka i Prijedor sprovode operativnu akciju kodnog naziva “Merlin 2”.

“Akcija je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora”, naglasila je MIljanovićeva.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!