Politika

Cijeli odbor SNS-a u Bratuncu pristupio SNSD-u

BRATUNAC - Kompletan Opštinski odbor SNS-a Bratunac danas je pristupio SNSD-u, potvrdio je Srni dosadašnji predsjednik bratunačkog SNS-a Petko Rankić

Danas je otvorena još jedna kancelarija SNSD-a u Bratuncu i priređena zajednička svečana sjednica opštinskih odbora ovih stranaka na kojoj su već bivši članovi SNS-a potpisali pristupnice SNSD-u.

“Odlučili smo da u punom kapacitetu pređemo u SNSD, jer smo se uvjerili da je to mnogo organizovanija stranka od drugih i da će pobijediti na predstojećim izborima”, istakao je Rankić i pojasnio da žele dati puni doprinos toj pobjedi.

Rankić je pozvao članove i simpatizere SNS-a da glasaju za kandidate SNSD-a na svim nivoima vlasti.

“Smatramo da će naše biračko tijelo uvažiti ovaj poziv, a mi smo na prošlim izborima u Bratuncu dobili podršku 3.180 birača i to će biti velika snaga na predstojećim izborima”, ocijenio je Rankić.

Prema njegovim riječima četiri odbornika ove stranke u Skupštini opštine Bratunac preći će u Klub odbornika SNSD-a.

“Razlog što smo donijeli ovu odluku je što SNSD razvija i čuva Republiku Srpsku, a to kao privrednik najbolje znam i cijenim i trenutno jedino Milorad Dodik može da vodi srpski narod u Srpskoj”, poručio je Rankić.

Šef Izbornog štaba SNSD-a u Bratuncu Nedeljko Mlađenović rekao je da se svakodnevno povećava broj članova ove stranke u ovom mjestu i da su zbog toga otvorili još jednu kancelariju da bi se aktivisti mogli okupljati i izvršavati stranačke obaveze.

“Posebno mi je drago što su Bratunčani prepoznali da ovoj opštini može pomoći samo Vlada Republike Srpske i što su se već opredijelili kome će dati glas na izborima”, rekao je Mlađenović.

On je istakao da će u Bratuncu sigurno pobijediti SNSD, jer građani cijene višegodišnje ulaganje desetina miliona maraka u Bratunac, koje su omogućili Vlada Republike Srpske i predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!