Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Tinejdžerka iz Banjaluke i dalje na aparatima

Sedamnaestogodišnja J.N. iz Banjaluke, koja je juče ujutru teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Mahovljanima kod Laktaša, i dalje je priključena na aparate za vještačku ventilaciju.

“Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne i preuranjene”, rekli su iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, gdje je tinejdžerka hospitalizovana.

U toj saobraćajnoj nesreći poginuli su Bojan Vuković (22) iz Aleksandrovca, te sedamnaestogodišnja A.K. iz Maglajana.

Povrijeđeni su sedamnaestogodišnja J.N. iz Banjaluke i Stefan Kasić (22) iz Maglajana, a koji je nakon dijagnostičke obrade hospitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju UKC RS.

“S.K. zadobio je povrede glave i grudnog koša. Njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno te ostaje na daljem liječenju i praćenju u našoj ustanovi”, rekli su iz UKC RS.

Tih četvoro mladih bili su u golfu koji je u Mahovljanima sletio sa puta, a zatim udario u stablo oraha. Iste noći tragedija je zabilježena i u Jakupovcima, gdje je u slijetanju pežoa poginuo Marko Ivekić Stojanović (23) iz Banjaluke, a povrijeđen je njegov sugrađanin Stefan Vidović (22).

Izvor
NN / Dragan Sladojević
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button