Sport

Jokanović: Ako se ne prilagodimo, skupo ćemo platiti

Slaviša Jokanović, menadžer Fulama, rekao je da njegov tim mora što pre da se prilagodi na Premijer ligu, ili će biti problema.

Jokanovićev Fulam ove sezone igra toplo-hladno, a najskorije je zabilježio ubedljiv poraz (3:0) na gostovanju Evertonu u Liverpulu.

Everton je sva svoja tri gola postigao u drugom poluvremenu, a Sigurdson, koji je bio strijelac dva “komada”, usput je promašio penal.

Loading...

“Everton nije uradio ništa specijalno, nije odigrao savršenu utakmicu. Odigrali su malo bolje, malo jače i bez problema postigli tri gola”, rekao je Jokanović.

Tim sa Krejven Kotidža posle sedam odigranih kola ima jednu pobjedu, dva remija i četiri poraza – nalazi se na 16. poziciji, a jedna od rijetkih svojetlih tačaka ekipe je srpski napadač Aleksandar Mitrović.

“Moramo da razumijemo da ćemo platiti veoma skupu cijenu ako se ne prilagodimo na sve ovo. Odigrali smo sedam mečeva u Premijer ligi i pokazali smo kvalitet, bili smo hrabri i pokušali da igramo svojim stilom”, dodao je Jokan.

Fulam u osmoj rundi ima još jedan težak zadatak jer dočekuje Arsenal, koji je u odličnoj formi.

Izvor
B 92b92.net
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!