Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Lazarevo: Gradnja vodovoda u dvije ulice

29.01.2020.29.01.2020.Lazarevo: Gradnja vodovoda u dvije ulice

U okviru velikog projekta “Voda 1”, danas su otvoreni radovi na izgradnje nove vodovodne mreže u dvije ulice u Lazarevu. U okviru ovog projekta, u ovoj godini biće izgrađeno 56 kilometara nove vodovodne i kanalizacione mreže na širem gradskom i seoskom području.

U Lazarevu, nova vodovodna mreže se gradi u Kajmakčalanskoj ulici i dva kraka Šumadijske ulice.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji je danas obišao radove, izrazio je očekivanje da će vodovod u Lazarevu biti brzo završen.

– Stanovnici ovog dijela Lazareva će sada imati stabilno snabdijevanje vodom sa priključkom na gradski vodovod – rekao je Radojičić.

Vrijednost radova na ovoj lokaciji iznosi 50.000 KM, a izvođač kompletnog projekta “Voda 1” je banjalučka kompanija “Hidrokop“.

Istovremeno, u okviru projekta “Voda 1” „, radi se i veliki rezervoar u  naselju Česma a narednih dana počeće gradnja i sekundarne mreže. Realizacijom ovog projekta biće obezbijeđena voda iz gradskog vodovoda za više od 2.000 domaćinstava na različitim krajevima Banjaluke, odnosno do 10.000 stanovnika.

Predsjednik aktiva penzionera u naselju Lazarevo Drago Popović zahvalio je gradonačelniku i Gradskoj upravi na realizaciji ovog projekta.

-Ovakvim ulaganjima u naš grad, gradska i prigradska naselja su dioslovno prepoređena – kazao je Popović.

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button