Region

Brnabić: U kvazidržavi Kosovo se ne zna ko pije, a ko plaća

NOVI SAD – Premijer Srbije Ana Brnabić istakla je, komentarišući zabranu ulaska građanima sa srpskim pasošem na Kosovo i Metohiju, da je to najbolji pokazatelj da se u kvazidržavi “ne zna ko pije, a ko plaća”.

Ona je rekla da to pokazuje i koliko je situacija na Kosovu i Metohiji nebezbjedna.

Loading...

“Čini mi se da sve što u takozvanoj državi Kosovo rade jeste najbolji pokazatelj da je to kvazidržava i da se tamo ne zna ko pije, a ko plaća”, rekla je Brnabićeva novinarima u Novom Sadu.

Ona je podsjetila da je savjetnik prištinskog ministra spoljnih poslova rekao da je zabranjeno da građani sa srpskim ispravama prođu, te da je onda premijer u ostavci Kosova Ramuš Haradinaj rekao da nije zabranjeno, da bi, nakon toga, taj savjetnik ponovo rekao da jeste.

Direkcija granične jedinice Kosovske policijske službe donijela je odluku o nepriznavanju srpskih pasoša prilikom ulaska građana na područje samoproglašenog Kosova i Metohije, javio je juče “RTS” pozivajući se na saznanja u kosovskoj policiji.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!