Magazin

Dnevni horoskop za 25. juli 2018: Lav sarađuje sa lukavom osobom, Vaga u mislima sa bivšom ljubavi, Ribe čeka uzbudljiva ljubavna romansa…

Danas je srijeda, 25. juli 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovna partner obožava, Biku posao prioritet, Blizanci se vode inercijom poslovnih ljudi, Rak protiv nepravde, Djevicu partner ne podržava, Škorpija zaljubljena, Strijelac kasni, Jarac u novim poslovnim planovima, na poslu su saradnici uz Vodoliju.

OVAN
POSAO: Još uvijek se ne žalite na date uslove rada i ne želite da se vodi rasprava o nebitnim stvarima koje vam se uporno dešavaju. Pokušajte da to gledate sa vedrije strane.
LJUBAV: Poželjet ćete nešto više od partnera koji vas doslovno obožava. Imate mogućnost da otputujete zajedno.
ZDRAVLJE: Počnite se baviti rekreativnim treninzima

BIK
POSAO: Volite svoj posao i on vam je inače prioritet. U toku dana možete da budete isuviše zauzeti poslovnim temama.
LJUBAV: Ukoliko ste zauzeti ne morate da se nešto posebno dotjerujete i izlazite bez većeg motiva. Imate dovoljno razloga da se okrenete sebi.
ZDRAVLJE: Osjećate se zdravo

BLIZANCI
POSAO: Poznajete svoja pravila i stremite većoj poslovnoj satisfakciji. Vodite se inercijom uspješnih ljudi.
LJUBAV: Želite igru zavođenja i ne želite nešto da propustite kada su zajedničke teme u pitanju sa partnerom koji je rođen u znaku Strijelca
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

RAK
POSAO: Ukoliko ste od onih koji se bave privatnim poslom ne morate da se doslovno i borite za svaki detalj koji postane problematičan. Morate da budete fleksibilniji.
LJUBAV: Volite i cijenite svoga partnera, ali samo u granicama koje vi sami tolerišete. Danas ne trpite nepravdu.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

LAV
POSAO: Partner u poslovnom segmentu može da bude doslovno lukava osoba. Morate dobro otvoriti oči ukoliko želite bolji poslovni status.
LJUBAV: Planovi koje imate se ne podudaraju sa planovima osobe sa kojom ste trenutno u vezi. Pokušajte da nađete solidan kompromis.
ZDRAVLJE: Pazite se vrućine.

DJEVICA
POSAO: Ne želite da vam se planovi iskomplikuju pa ste skloni parčanju trenutnog posla koji imate. Neko od kolega bi mogao da vam danas pomogne.
LJUBAV: Morat ćete da se malo povučete iz emotivne priče koju trenutno protežirate. Možda ste skloni malo većoj slobodi, nego inače. Partner se tome protivi.
ZDRAVLJE: paziote se kalorilčnig obroka

VAGA
POSAO: Vaša angažovanost je na nivou, ali ono što se od vas traži jeste određena doza kompaktibilnosti sa ostatkom tima
LJUBAV: Niste zaboravili nekoga od ranije pa se u tom duhu uviđa posebna energija kada su u pitanju vaše emocije.
ZDRAVLJE: Nesanica

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste mislili da vaš posao ne vrijedi ni čemu, ne morate tu dozu skepticima dalje da gurate jer vaš šef to može da shvati kao odvajanje od bitnih poslovnih zadataka.
LJUBAV: Isuviše ste zaljubljeni da bi otišli od partnera jer aspekti koje trenutno imate na vašem polju emocija nisu na zavidnom nivou.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvnu sliku

STRIJELAC
POSAO: Morat ćete otvoreno da se držite svojih prioriteta. Neko bi mogao da vas opomene zbog određenog kašnjenja na polju vaših trenutnih poslovnih zaduženja.
LJUBAV: Ne pokazujete dozu zaljubljenosti prema partneru. Ovaj put možete da se utješite sa jačim unosom ugljenih hidrata.
ZDRAVLJE: pazite se u saobraćaju

JARAC
POSAO: Pravite određeni plan za narednu sezonu. Dan je idealan za poslovnu aktivnost. Ukoliko ste skloni većim promjenama u tom bolje po vaš finansijski status.
LJUBAV: Volite posebnu osobu u vašem okruženju. Platonska ljubav je zagarantivana, a za ostatak romana ćete se sami pobrinuti
ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa

VODOLIJA
POSAO: Niste sami u poslu koji trenutno obavljate. Pomoć saradnika je očigledno dobro došla. Volite male promjene, ali se to danas ne savjetuje.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, to se neće zadugo desiti. Već ćete pored sebe imati osobu na koju možete da računate da je dovoljno odgovorna.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Ukoliko ste od onih koji sve čekaju na tacni nećete ni ovaj put mijenjati svoje navike, ali ćete ipak pokušati nešto više da poželite za sebe.
LJUBAV: Vodite se parolom da se sve u ljubavi može. Dopadljivi ste suprotnom polu, pa ukoliko ste sami ne očajavajte jer imate pojačane aspekte za ljubavnu romansu već danas.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!